Отзыв о Opel Astra 2007 года
Opel Astra H Hatchback
2007
хэтчбек,
роботизированная коробка передач,
, пробег - 167000 км, двигатель - 1.4 бензин Расход в городе: 7.5 л/100км, по трассе: 5.7 л/100км, средний: 6.5 л/100км
Купував з пробігом 122тис км за 11700дол.. Дуже хотілось авто з автоматом, і коли довго вичитував що ж краще - вирішив що Астра мені підходить. Але екземпляри з мотором 1.6 на роботі були добре заїзжені, то довелось брати більш-менш підтриманий з двигуном 1.4. Плюсы автомобиля: Бампери міцні-в передній влетів обод з камаза на швидкості 50км камаз і моя 70км (в населеному пункті), то тільки вмятина і паук з краски. В задній вїхали мопедом - теж тільки потертості. Привод грм - ланцюг. Матеріали сидінь - якісні і міцні. Сам ставив круїз - 100дол з роботою і перепрошивкою у офіціала. Минусы автомобиля: Поломки. Масло валить зі всіх агрегатів - з мотора через сальники коленвала (міняв 3 рази). З коробки з сальника піввісі (лівої) міняв і капіталив посадочне місце - вистачило на 10тис пробігу, потім знов повалило. Перетерся провід абс - заміна тільки з підщипником - 100 євро з роботою (2012рік). Катушка загальна і треба міняти в зборі - теж в таких межах - 90-110 євро. Тільки 95 бенз і перевірених заправках - тільки трохи гірший бенз - повно помилок, троїть кашляє. Совет покупателю: В сумі по затратам (росхід пального, поломки і уцінка) дешеве авто. А комфорт на висоті. Виберіть свіжий екземпляр і не пошкодуєте (мій то добе побігав і всеодно подобався). Обсуждение отзываКоментариев пока никто не оставил. Станьте первым! |
2009
2010